Bättre ekonomi = bättre psykisk hälsa

Jag vet att det är viktigt att träna. Jag gjorde det mer innan. Det är först nu det senaste som jag har tappat det. Men det är inte så lätt att få ekonomin att gå ihop för att kunna ha ett gymkort, och jag vet att jag kanske borde se till att gå ut och springa eller göra något annat då istället, men jag kan bara inte få mig själv att göra det. Så jag sitter och gör ingenting istället och vet att jag inte mår bra av det. Blir seg och trött och mår allmänt sämre.

Det jag borde göra är väl egentligen att gå till en redovisningsbyrå. Vet att det finns de som hjälper privatpersoner också, så att jag kan få ordning på ekonomin, inte bara för att kunna börja träna utan för att slippa stressa för ekonomin hela tiden och det skulle göra att jag överlag börjar att må bättre också. Jag menar varför sitta och göra ingenting när jag faktiskt skulle kunna ta tag i det genom att gå till en redovisningsbyrå, när jag vet att jag är kass på att ha hand om min egen ekonomi. Att få någon som bara kan säga till mig vad jag ska göra, eller som kan hjälpa mig att göra upp en plan så att jag inte behöver tänka så mycket utan bara kan gå efter planen där istället.

Tanken nu är väl att jag ska ringa till Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB, då det är en liten, privat och personlig redovisningsbyrå som jag tycker verkar väldigt pålitlig och bra. Så känner inte att det finns någon direkt anledning att skjuta upp att göra någonting åt det utan att jag helt enkelt kanske bara ska låta det vara så som det är. Är det någon av er läsare som har haft någon kontakt med de på Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB? I så fall, vad tyckte ni?