Min personliga fristad

Det här med att sitta utomhus istället för inomhus, även om du inte rör på dig utan gör precis samma saker utomhus, så är det betydligt bättre. Du får frisk luft och blir betydligt piggare. Det är helt enkelt betydligt bättre för din övergripande hälsa att sitta utomhus. Det bästa är om man dessutom har en fin trädgård, med en hammock eller en hängmatta i en vackert designad trädgård, det är helt perfekt.

Har faktiskt det så hemma. Tog hjälp av en trädgårdsdesigner från Kungälv, Karin Bengtsson, som hjälpte till att planera, designa och anlägga trädgården så att den blev så bra som den är idag. Tycker den är helt perfekt. Har ett litet avskilt område där jag kan ligga i hängmattan och läsa en bok. Älskar att läsa och sa det till Karin från Sålanda Trädgård när hon var här att jag ville ha en del av trädgården för mig själv där jag skulle kunna vara själv och bara försjunka in i en bra bok i lugn och ro i några timmar om somrarna när det är fint väder. Och som den fantastiska trädgårdsdesigner som hon är så lyckades hon ska just det, min egna privata lilla fristad där jag trivs bättre än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig.

Om jag fick chansen att gå tillbaka i tiden och gör om det jag ville skulle jag ändå inte göra det. Jag skulle alla gånger om ringa till Sålanda Trädgård i Kungälv igen och ta hit deras duktiga trädgårdsdesigner för att få min drömträdgård och min fantastiska fristad.