Hälsosamma cateringalternativ

En av de svåraste sakerna med att försöka äta nyttigt är när man ska hålla i eller gå på kalas och det finns tårta och massa onyttig och fet mat att äta. Så blir man lockad att ta av det och det känns dessutom väldigt ofint om man inte skulle äta. Så det blir att man gör det och sen ångrar man sig väldigt mycket efteråt.

Många gånger när man beställer catering för fester, för att man vill slippa laga mat och bak på egen hand, så blir det onyttig mat. Men det behöver det inte vara. Nu sist när jag fyllde år och skulle ha en födelsedagsfest för släkt och vänner så ville jag inte bjuda på något onyttigt, då jag verkligen försöker att äta lite nyttigare och hälsosammare. Så jag kollade runt på nätet och upptäckte Mörlanda Livs i Alingsås, att de tydligen erbjuder catering, både vanlig och nyttigare alternativ. Det gick att välja precis hur man ville ha sina cateringbrickor och det var ju helt perfekt.

Jag valde att göra lite mindre cateringbrickor med olika saker istället för att beställa en stor med samma saker på. Så det blev både skaldjur och fisk samt med kött och korv. Och allting var hur gott som helst, har verkligen ingenting negativt att säga om Mörlanda Livs i Alingsås. De har desserter och sådant också i sin catering, men uppenbart var det ingenting jag valde att köpa, men det finns om det är någon av er som inte går på diet eller som jag försöker sig på att vara lika extremt hälsosam utan som tycker att det är värt att unna sig när det är festligheter.