Att träna för att kunna fika

Kanske borde man hålla sig nyttig de dagar om man tränar. Det är så olika. Jag har hört de som håller sig extra nyttiga de dagar som de har tränat för att de tycker att det känns onödigt att förstöra träningen med godsaker och socker. Sen finns det de som är som jag, som snarare tränar för att sedan kunna fika eller köpa catering med gott samvete. Jag tänker så att om jag har tränar så ligger jag minut på kalorierna vilket innebär att jag kan äta med gott samvete och gå åt rätt hålla med vikten och hälsan.

Sen är det klart att om man tränar för att gå ner i vikt så kanske man inte ska äta så mycket onyttigt överhuvudtaget men om man gör som jag och tränar för att må bra och för att man känner att man blir piggare av det och inte bryr sig om vikten är det perfekt med ett besök på Gott Liv by Pia i Älmhult efter avslutat träningspass. Det är ett café/restaurang som främst erbjuder catering men som även har öppet ett litet café där det är väldigt mysigt att bara sitta och dricka kaffe eller fika tillsammans med en kompis. Vi brukar gå förbi där efter att vi har varit och tränar då gymmet ligger där ganska nära. Sen är det klart att vi inte bara går och gymmar pågrund av cateringen från Gott Liv by Pia i Älmhult, men det har en del i det.