Dags för ny behandling med spraytan

Spraytan känns ganska lockande. Min bruna färg från sommarens solande och resor har hållit sig kvar nästan ända fram till ny men nu när det nästan har bleknat bort helt och hållet så känns jag att det vore skönt att göra en behandling för att få tillbaka lite av färgen. Man ser så mycket mer piggare och friskare ut när man inte är blek och glåmig i huden. Så nej, jag tror faktiskt att jag ska boka tid hos Studio Kalmar i Växjö för spraytan.

Har varit på Studio Kalmar i Växjö en gång tidigare för en spraytan behandling och då blev jag väldigt nöjd med resultatet så tänker att det förhoppningsvis kommer att bli lika bra den här gången också. Det enda som är lite tråkigt med spraytan framför att sola i solarium är att det inte alls håller i sig lika länge. Jag menar spraytan, som jag gjort här i Växjö i alla fall, har bara hållit i sig i lite över en vecka vilket klart är lite men skulle gärna ha det ännu längre med tanke på jobbet och priset för det. Solarium gör att färgen håller sig kvar i flera veckor till och med månader men det är tyvärr väldigt dyrt och dessutom väldigt skadligt eftersom det ökar riskerna för hudcancer.

Tycker att det är värt att göra spraytan när man ska på något speciellt och vill se lite extra snygg och brun ut då man ju också får lite mer lyster i huden av det. Det brukar gå ganska snabbt att få tider på Studio Kalmar så hoppas på att kunna få komma dit nästa eller nästnästa vecka.